25. maaliskuuta 2015

Kevättä

 
Ohhoh, onpas kamerassa asetukset pielessä kun kuvat näyttävät näin huonon värisiltä. Nähtävästi kännykällä tulee parempia kuvia, tuo ylempi kuva tuossa on nimittäin napattu pikaisesti kännykällä. Vai liekö vika kuvaajassa.
Kevätsisustusta on pikkuhiljaa laiteltu samalla kun ikkunoita on pesty. Lumet on sulaneet pihalta lähes kokonaan ja auringonpaiste näyttää armottomasti liat ikkunoissa ja muualla. Koiran tassun jäljet lattiassa oikein taas loistavat valon myötä, mutta niiltä ei auta kuin sulkea silmänsä jos ei halua olla aamuin illoin luuttuamassa lattioita karvakuonojen jäljiltä.
Kirpparilta tuli taas tehtyä kivoja löytöjä, vaikkeivat perhoset kuulukaan mihinkään "must have" hankintoihin niin näyttävät kivan pirteiltä kuitenkin.
 

 
 
Eteisen kaappi on lempihuonekalujani, sen pelastimme hylätystä vajasta ja mies kunnosti sen. Kaapin päältä sai lähteä talvinen kynttiläsomiste ja tilalle asettelin vanhoja apteekin pulloja. En oikeastaan tykkää siitä, että joka puolella on pieniä asetelmia vaan enemmänkin vähemmän on enemmän. Nyt tuntuu kun näitä kuvia katselee, että onpas tullutkin nyt laitettua joka nurkalle jotain. Onneksi kaikkea ei näe kerralla. En välitä kokovalkoisesta sisustuksesta ja huonekaluissakin silmä on alkanut mieltymään tummaksi petsattuihin kalusteisiin. Silloin sisustus ei voi olla runsas ja värikäs, muuten tulee ähky katsellessa ympärilleen. 


 
Olohuoneen matto on ostettu Askosta ja keittiössä on lähes samanlainen punaharmaana. Mulla on ainainen ongelma mattojen suhteen, mutta nyt tuntuu, että olen löytänyt oman mattoni. Hinta oli edullinen ja matto on helppohoitoista materiaalia joka soveltuu myös ulkokäyttöön. Olen tässä harkinnut, josko kävisin vielä yhden maton hakemassa kun niitä siellä vielä oli eri värisinä.
 
 
Palataan taas pian!



2 kommenttia:

Liisan kotona kirjoitti...

Ihana matto onkin. Tuo voisi olla kiva itsellekin keittiöön, mutta pitäisi olla aika lyhyt ja kapea, koska haluaisin sellaisen vain keittiön kaappien eteen. Upea hylly sinulla tuossa takan vieressä ja nuo ripustimet ihanan vanhat. Kevätterveisin Liisa

Anna-Maria kirjoitti...

Kiitos Liisa, Askossa on samantyylisiä mattoja kapeina malleina ainakin puuvillaisina. Näistä omista matoistani en ole varma. Se hylly takan vieressä on vanha ja koukut ovat alkuperäiset, maalasin sen valkoiseksi niin sopii paremmin meille. Hyvää viikonloppua!