28. maaliskuuta 2015

Kevätpuutarhamessut 2015

 Miehen kanssa tuli käytyä elämäni ensimmäisillä puutarhamessuilla Messukeskuksessa. Siellä oli samaan aikaan 5 eri messut ja itse keskityimme lähinnä piha- ja puutarhapuoleen. Ihmisiä ei ollut liikaa joten katselemaan mahtui hyvin ja neuvojakin sai niitä kysyttäessä. Napsin muutamia inspiraatio kuvia itselleni, mutta täytyy todeta, että aika vähän siellä oli oman tyylistä juttua. Itseasiassa aika vähän mitään näitä mallipihoja siihen nähden mitä odotin sieltä. No ehkä odotukset olivat liian korkeat, en tiedä? Ihastuin näihin betonisiin muuri- ja pihakiviin. Sopisi meidänkin pihalle, mutta valitettavasti on tyydyttävä sepeliin kun ei budjetti anna myöden.


Näissä rouheissa veistetyn näköisiksi tehdyissä kalusteissa oli sitä jotain. Todella kauniit ja tämä kokonaisuus sopisi hyvin myös sisälle.

 
Muutamia sisustuskauppoja oli paikalla edustamassa ja kaikissa aika samanlainen tyyli. Osasta sai kivoja aatoksia omiin tuleviin betonitöihin.

Tämän kuvan kuntasta nappasin siksi, että se kuvastaa hyvin sitä luontoa ja paikkaa jonne talomme on rakennettu. Vanha mäntymetsä hiekkaharjulla. Omana kasvillisuutena varvut, mustikka ja puolukka. Kysyinkin eräältä lannoitteiden myyjältä siitä, kun en ole koskaan rodoille lannoitetta antanut, että pitäisikö antaa. Myyjäkin oli sitä mieltä, että luonnostaan hapanta kasvualustaa ei tarvitse lähteä lannoittamaan jos kasvit voivat hyvin. Saman olen todennut itsekin, mutta sitä kalkkia saakin kipittää ostamaan sitten useamman säkin, kaikki kun eivät happamassa viihdy.

Hyvää viikonloppua!


Ei kommentteja: