11. marraskuuta 2012

Kuumaliimailua

 
Kävin ostamassa Tiimarista tukun höyheniä, glitter-palloja ja vähän muutakin askartelu härpäkettä. Tein kuusia höyhenistä ja kranssin glitter-palloista.

 Kranssin ohje löytyy täältä http://www.tiimari.fi/askarteluohjeet/ohje/glitterpalloinen-kranssi

Ohje höyhenkuuseen:
Nämä on tehty styroxkartion päälle, kuuset voi tehdä myös muunlaiseen kartioon esim kanaverkosta tehtyyn tai pajukartioon. Styrox ei kestä kuumaliimaa niin hyvin kuin muut materiaalit ja sen takia styroxin päälle liimataan ensin pari kerrosta silkkipaperia, jonka päälle höyhenet liimataan. Liimaus aloitetaan alhaalta ja kannattaa liimata niinpäin, että höuhen kääntyy ulospäin sillon kuusesta tulee tuuheamman näköin. Kerros kerrokselta liimataan. Paju- tai kanaverkkokuuseen saa laitettua myös valot sisälle. Nämä höyhenyt ovat liimattu yksittäin, mutta niitä saa myös nauhassa olevina.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kivoja juttja olet saanut aikaiseksi,tuollaisen helmikranssin taidan tehdä itsekin:)
Lukijaksikin olisin liittynyt mutten löytänyt lukijagaglettia blogistasi,en tiedä temppuleeko blogger vai eikö sinulla sitä vielä ole,kannattaa varmasti lisätä jos se oikeasti puuttuu:)Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

Anna-Maria kirjoitti...

Kiitoksia Kirsi vinkistä, lukijalaatikko onkin nyt lisätty vasempaan reunaan. Luen myös itse sun blogia kivoja juttuja sielläkin ;)