18. kesäkuuta 2012

Tiilitehdas autotallissa

 Roskisten dyykkausta kun harrastaa niin joskus myös onnistaa. Nämä uudet tiilet löytyivät eräästä roskista jota säännöllisesti tarkistelemme.


Miehen sukulaiselta saatiin hakemisen vaivalla vanhoja kunnon santamäen tiiliä. Autotallista tuli varsinainen tiilitehdas kun mies näitä putsasi. Ei näistä tosin vielä montaa neliötä seinää saa joten 6 letkaa tiiliä odottaa vielä noutamista toisesta paikasta. Ahkeran netissä selaamisen tuloksena  meillä vihdoinkin on lisää tiiliä. Yhdet oli jo katsottuna, mutta amatöörin moka tuli tehtyä eikä hintavarausta tullut laitettua. No onneksi löytyi myöskin läheltä vielä isompi satsi tiiliä.
Pihalaatatkin ovat lahjoituksena saatuja, kaikkea ne toiset antavatkin pois! Niistä tuli juuri sopiva lattia kesäkeittiöön ja jäi vielä ylikin seuraaviin projekteihin. Styroksin päälle laitoimme hiekoitus sepeliä parin sentin kerroksen laattojen alle ja sepelin päälle ripottelimme yhden säkin (25kg) betonia kuivana joka kostuessaan jämäyttää laatat paikalleen ja estää muurahaisten pääsyn laatoitukselle.

Ei kommentteja: